Over ons

Met één notaris, twee toegevoegd notarissen, een kandidaat-notaris, een notarisklerk en zes notarieel medewerkers, hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u goed van dienst te zijn.

Niets is belangrijker dan dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom hebben wij een duidelijke missie. Helder zaken doen noemen we dat. Zakendoen is het waarmaken van afspraken.

  • Wij streven naar een hechte relatie met al onze cliënten. Dat maakt de contacten niet alleen prettiger, maar geeft ze ook veel meer diepgang, zodat wij écht weten in welke situatie u verkeert en welke oplossingen daar het beste bij passen.
  • Wij werken snel, maar gedegen. Afspraak is afspraak. Topkwaliteit is altijd het uitgangs- punt, waarbij de redelijkheid van ons tarief nooit uit het oog wordt verloren. Dat is niet alleen helder, maar ook eerlijk zaken doen.
  • Wij hebben kennis van zaken, zowel vandaag als morgen. Doordat onze medewerkers voortdurend cursussen volgen en branche-informatie nauwgezet bijhouden, zijn onze oplossingen altijd up-to-date.

Met duidelijke afspraken is het niet alleen helder, maar ook prettig zakendoen. Dat is dé manier van zakendoen, waarvoor wij graag garant staan!

Voor meer informatie kunt u terecht bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

neem contact op